Pateuri Berechet

Cele mai bune pateuri cu branza/carne le gasiti in Targoviste la Patiseria Berechet.  Reteta se pastreaza din vremurile in care Targoviste era un oras  in care mestesugarii, negustorii si oamenii de litere ofereau consistenta orasului. Familia Berechet ne da ocazia sa redescoperim gustul si savoarea pateului cu branza sau carne (dupa pofta) Aceasta a reusit sa pastreze traditia patiserilor de alta data.  In vizita prin Targoviste intrebati de aceasta patiserie, este situata in zona centrului vechi nu departe de Turnul Chindiei.

3 thoughts on “Pateuri Berechet

  1. Este cea Mai buna patisserie , totul este deosebit de bun. Apreciez mult faptul ca mai sant inca Asa bunataturi traditionale romanesti.

  2. O imbratishare si in pupic dulce de-aici din NewYork pentru pretena si fosta mea colega de Scoala din Targoviste Simona Berechet. As tempt cu nerabdare sa te revad si sa mamac pateuri mmmmmmmm…ce gustoase sant!
    .

  3. Ramane in continuare cea mai buna patiserie din judet si printre putinele din tara! Intr-adevar, pateuri de o calitate deosebita! recomand oricui!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s