aventura condeiului…..

“A nins toata ziua, frumos, asezat, ca din alt timp. Peste urgia sentimentelor rascolite s-a asternut un gand milos- amintirea pasilor ei cand intra pe poarta lui sebi, frumoasa si dreapta, si apoi asezandu-se in tacere, cu zambetul adunat in ochi.

Alina”

Advertisements

2 thoughts on “aventura condeiului…..

  1. de ce- uri obosite de durere ne rascolesc fiinta. acum condeiul tau a inceput aventura cerului. e prea devreme, e revoltator de devreme. ametesc strigandu-te din salasul amintirilor. hai vino la noi! ma doare verbul la trecut insotit de niciodata.as vrea sa ma trezesc maine fara sa fi trait azi , sa bem o cafea dulce cu lapte, asa cum iti placea sa te rasfeti uneori. Ani de zile se compacteaza in secunde, te vad zambind cu un pahar de vin,bucurandu- te de azi. amintirile se rostogolesc in siroaie de ploaie. ploua cu lacrimi. ne e dor de tine, ne auzi?

  2. sincer….nici acum nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat….Dansa a fost ,cel putin pentru mine,o persoana pe care o puteai lua drept exemplu.imi pare foarte rau .condoleante familiei si domnului profesor Tudorache.R.I.P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s