mai avem sanse

Din cand in cand romanii ne mai ofera si surprize placute contrazicand etichetele negative care li se pun.

Ajutorul neconditionat financiar venit din partea unui necunoscut este o mare surpriza in Romania. Tocmai ce am intalnit un astfel de caz.

Saptamana trecuta a trebuit sa plec intr-o calatorie Bucuresti-Cluj. In apropiere de Brasov  balta de motorina de sub masina m-a pus in situatia de a cauta cu disperare un service.  Fiind trecut de 18.30 sansele erau foarte mici ca service-ul Skoda sa fie deschis, chestiune care s-a si confirmat. Asa ca am oprit la service-ul Toyota, singurul care mai avea poarta deschisa. Din pacate programul se incheiase, acest aspect fiindu-mi comunicat de director care lucra in biroul sau.  Ascultand scurta mea poveste cu balta de motorina si drumul spre Cluj acesta ma surpinde cu invitatia de a introduce masina in hala service-ului. La cravata si camasa business munceste timp de doua ore si rezolva problema. Asta in conditiile in care se afla in afara orelor de program, masina nu era o Toyota iar pozitia sa nu l-ar fi obligat sa faca acest lucru.

La final nu a dorit sa accepte decat multumirea mea si a colegilor. Motivatia lui: “Daca nu ajuti omul cand are nevoie…”

Raritatea acestui gest m-a bucurat teribil de mult si ma face sa spun ca inca ma avem o sansa aici in Romania.

P.S Urmatoarea masina va fi o Toyota

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s