Implicare

Cinematografia romaneasca are din ce in ce mai multa vizibilitate pe ecranele europene.  Noul val de cineasti romani (Corneliu Porumboiu, Cristian Mungiu, Radu Muntean, Alexandru Solomon etc) au deja un statut bine conturat atat in randul publicului cat si in lumea festivalurilor.

Sansa de continuare a progresului cinema-ului romanesc, vine si de la tinerii care isi cultiva talentul in scolile occidentale de referinta. Un exemplu este Adina Istrate, cu rezultate everfescente la festivalurile de specialitate, filme de scurt metraj in calitate de scenarist sau regizor.

In acest moment avem posibilitatea sa ne implicam in sprijinirea unui proiect cinematografic interesant. Cum?

“Cu o perioada de filmare de o saptamana spre sfarsitul verii 2011, “Outland” este un scurt-metraj stiintifico-fantastic foarte ambitios, aflat in momentul de fata in dezvoltare – un proiect care are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi dus la capat cu succes. 
O parte din bugetul necesar productiei este oferita de scoala, eu si producatorul meu suntem angajati in mai multe activitati si joburi care ne-ar putea ajuta sa finantam proiectul, dar pentru ca acest film sa poata fi realizat, va solicitam si dumneavoastra sprijinul.

Orice contributie, oricat de mica, va face o mare diferenta pentru noi si ne va aduce mai aproape de a ne atinge scopul – realizarea unui film de calitate. Daca sunteti dispusi sa ne ajutati, proiectul poate primi donatii online prin intermediul http://www.sponduly.org/project/outland-short-film, prin cativa pasi simpli. De asemenea, daca sunteti in legatura cu alte persoane interesate/dispuse sa sponsorizeze “Outland”, v-am fi recunoscatori daca le-ati redirectiona acest mail.

Puteti afla mai multe despre film mai jos si la www.outlandfilm.com. Daca aveti intrebari referitoare la film, nu ezitati sa ma contactati.
 Multumesc anticipat,
Adina Istrate”

Cristian Sutu sprjina acest proiect

Advertisements

One thought on “Implicare

  1. Pingback: Hai să facem un film! – Palatul Sutu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s