Despre mine

Sebastian Morea.

Mă găseşti şi pe facebook,  instagram si twitter, şi în general cînd ai nevoie de mine.

Advertisements

One thought on “Despre mine

 1. Buna ziua,

  Stii, de ceva timp saptamanal in fiecare miercuri dimineata la 11:59 apare PICATURA DE VOPSEA.
  La un moment dat am inceput acest proiect, undeva prin aprilie 2009, dar nu am continuat , tipul fiindu-mi destul de limitat insa la sfarsitul lui 2010 am hotarat sa merg mai departe cu seria astfel reusind sa aduc cateva raze de la pasionatii de fotografe. PICATURA DE VOPSEA este povestea care vrea sa scoata in evidenta miscarea din spatele aparatului de fotografiat. Un ghid pentru orice fotograf si mai mult imi doresc sa fie raspunsul pe care il astepti. Sunt convins ca nu este o pierdere de vreme atat timp cat existam si emitem semnale… Exista povesti frumoase care stau ascunse intr-o cutiuta. Nu sunt secrete! Si spun asta pentru ca oricat am povesti si am scrie, secretul nu va fi niciodata exprimat in cuvinte. Singurul creator este ochiul influentat de cultura fotografului. Putini dintre cei pasionati de fotografie isi desfasoara activitatea in domeniu, reusesc sa se afirme, sa fie un exemplu de urmat. Pasiunea totusi exista si se manifesta diferit, fiecare isi pune amprenta pe lucrari inconstient, astfel in orice cautare simpla intalnim lumina, culoare, contraste si mai mult de atat sentimente. O joaca permanenta cu lumina, fara limite, o lume care te impresioneaza prin simpla ei prezenta. AICI POTI URMARI “PICATURA DE VOPSEA”

  Au spus povesti: Dan Moruzan, Lazlo Tibor, Andrei Barsan, Gina Buliga, Mircea Gheorghe, Mirela Momanu, Oana Boncu, Ema Mihalachi, Daliana Pacuraru, Marius Grozea, Ana – Maria Neacsa, Ileana Tudor-Bosogea, Nicoleta Gabor, Alex Mazilu, The Elder, Roberta Kiss, Szell Sandor, Marius Mihalache, Serban Bogdan, Stefanie Rabenschlag, Adriana Craciunescu, Hajdu Tamas, Filip Balan, Bogdan Nemes, Szimona Brasovean, Vali Tamas…
  In curs de aparitie:
  MARIUS VECU 18.05.2011
  VLADIMIR CHIRA 25.05.2011
  CORNEL GINGARASU 01.06.2011
  DORU COROIU 08.06.2011
  ANTONELA ZAGRAI – APRIL 15.06.2011
  PAUL ADAM 22.06.2011
  CRISTIANA APOSTOL 29.06.2011
  ANDREEA CHIRU 06.07.2011

  Crezi ca poti participa?

  Cateva linii de ghidare:
  De unde a plecat pasiunea pentru fotografie, ce te-a atras cel mai mult in acest domeniu, ce ai realizat pana in prezent, ai participat la expozitii foto, ce aparatura folosesti, cat de mult te bazezi pe programele de editare, ce fotografi renumiti si nu numai te ghideaza sau iti face placere sa revezi lucrarile lor, ce vrei sa faci in continuare, ai urmat cursuri pentru perfectionare in domeniu, exista locuri unde te intorci cu placere sa fotografiezi, iti place alb-negru sau color sau ce genuri fotografice preferi , ai vreun proiect in derulare sau te-ai gandit ca ar fi o alegere buna parcurgerea in amanunt a unei teme impuse, un sfat pentru cei care au acelasi hobby ca al tau….
  Nu sunt aranjate sub forma de intrebari pentru ca nu vreau raspunsuri ci mai degraba o poveste care sa cuprinda si aceste detalii.

  Imi trebuie o fotografie care crezi tu ca este cea mai reprezentativa din portofoliul tau.
  http://valeriucostin.blogspot.com/search/label/picatura%20de%20vopsea

  .

  Cu deosebita consideratie,
  Dungha
  VALERIU Onciu
  onciulicu@yahoo.com

  http://valeriucostin.blogspot.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s